Σχετικά με μας

 

Το καλλιτεχνικό εργαστήριο «Ελληνική Συλλογή» παρουσιάζει στο κοινό του Ηρακλείου και όλης της Κρήτης μία πρωτότυπη πρόταση και συγκεκριμένα τη δημιουργία έργων τέχνης που αποτυπώνουν τις όμορφες στιγμές της ζωής, αξιοποιώντας τα χέρια ως μέσο έκφρασης. Τα χέρια σας «μιλούν» δίνοντας έκφραση στη γλώσσα του σώματος και τη ζωή.

Δημιουργείστε έργα τέχνης  των χεριών σας, του συντρόφου ή της συντρόφου σας, των παιδιών και γενικά των αγαπημένων σας προσώπων. Κρατείστε για πάντα αυτές τις όμορφες στιγμές. Και φυλάξτε τα έργα τέχνης ως ενθύμια ή χαρίστε τα. 

Το νέο project που για πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Ελλάδα, από την «Ελληνική Συλλογή», λειτουργεί όπως οι φωτογραφίες και τα βίντεο, που  μας θυμίζουν ενδιαφέρουσες στιγμές της ζωής μας. Μόνο που αυτή τη φορά πρόκειται για τρισδιάστατα έργα τέχνης, γλυπτά, που μπορούμε να τα αγγίζουμε, να τα χαϊδέψουμε, να τα νοιώσουμε αξιοποιώντας περισσότερο τις αισθήσεις της αφής και της όρασης.

Μπορείτε να δημιουργήσετε, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της «Ελληνικής Συλλογής» πράγματι μοναδικά και πρωτότυπα έργα τέχνης με τα χέρια σας. Επιλέξτε την έκφραση και την κίνηση των χεριών σας, τα χρώματα και τις βάσεις.

Οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού εργαστηρίου μπορούν να έρθουν και στο δικό σας χώρο. 

Εσείς θα ασχοληθείτε μόνο δέκα λεπτά.

Τα υπόλοιπα τα αφήνετε σε εμάς….

....και μία από τις επόμενες ημέρες θα έχετε το μοναδικό έργο τέχνης  στο δικό σας χώρο.

Δείτε τα έργα μας στην ιστοσελίδα

Θα μας βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ellinikisillogi@gmail.com  και στο τηλέφωνο 6941 540 520

Για τους χρήστες μας

Έχετε φαντασία! Μπορείτε να μας προτείνετε νέες παρουσιάσεις χεριών, συνθέσεις, χρώματα, βάσεις. Δημιουργείστε ένα ενθύμιο μοναδικό, δικό σας, μαζί με αγαπημένα σας πρόσωπα, τον ή την σύντροφο σας, τα παιδιά, τους γονείς και τους φίλους σας. Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει...

Η διαδικασία για τη δημιουργία του μοντέλου διαρκεί μόλις δέκα λεπτά!

Τα υπόλοιπα, τα αφήνετε σε εμάς.....